Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
curs d'emprenedoria rural
24/09/2024
RedPAC

Emprenedoria al medi rural, a través de RedPAC

Fins al 9 de setembre, s'ha obert el període d'inscripció per a dues noves edicions del curs de formació a distància (streaming) : “Emprenedoria al medi rural”, organitzades per la RedPAC : La 10a edició del curs es desenvoluparà entre els dies 24 de setembre i el 17 d'octubre de 2024, en horari de matí , de 10 a 14h. La 11a edició del curs es
Curs Sostenibilitat i sistemes alimentaris a Menorca.
11/07/2024
UNED

Sostenibilitat i sistemes alimentaris

Des d'un enfocament multidisciplinari es debatrà sobre la relació entre les Reserves de la Biosfera com a territoris, l'objectiu dels quals és harmonitzar la conservació de la diversitat biològica i cultural, i el desenvolupament econòmic i social a través de la relació de les persones amb la natura. L'entorn escollit per a aquest debat és l'illa
Logo Hazi
14/05/2024
HAZI

Horticultura ecològica bàsica

Curs teoricopràctic amb una formació general sobre els conceptes bàsics i necessaris per emprendre en una empresa hortícola: preparació parcel·la per a la sembra, espècies i el seu maneig, plantació o sembra, malalties i plagues, control mitjançant tècniques agroecològiques, etc.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
logo rural cat
07/05/2024
RURALCAT

Xarxes de cooperació i suport a la pagesia

Curs de 20 hores de durada per promoure que les petites productores, projectes agraris i agroalimentaris s'agrupin per fer viables els projectes productius mitjançant principis i pràctiques cooperatives. PROGRAMA | REGISTRE entre 08/04/2024-17/04/2024 | INFORMACIÓ i contacte a l'Escola Agrària de Mas Bové: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
logo Servei de formació i Transferència Tecnològica de la Regió de Múrcia
08/04/2024
SFTT

Iniciació a l'apicultura

Curs presencial de 20 hores que té per objectiu mostrar procediments actualitzats per al manteniment i la preservació d'aquesta mena de producció com una activitat més a tenir en compte a l'hora de diversificar la producció d'una explotació agrària. PROGRAMA | Centre Integrat de Formació i Experiències Agràcies de Lorca
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima fred-temperat

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials de les varietats de raïm millor adaptades als climes del nord d'Espanya i zones muntanyoses, les seves morfològiques, els vins que produeixen i les harmonies gastronòmiques més encertades.
logo formació agroalimentària
22/03/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Assessorament en agricultura ecològica

Curs gratuït que ofereix una panoràmica sobre la regulació de la producció agrària en ecològic i els fonaments bàsics d'aquest tipus de producció. El curs es pot fer en 45 dies després d'haver-se matriculat al Campus de cursos massius de Ministeri . PROGRAMA GENERAL DEL CURS: Introducció a l'agricultura ecològica Normativa i control UE. Període
Logo Hazi
23/01/2024
HAZI

Cultius extensius: planificació i gestió

Cronograma de producció. Rotació cultius. Planificació de conreus. Previsió compres. Prevenció de riscos i seguretat a l'explotació. Protocol de treball. Contractació personal. Dirigit a Persones que volen incorporar-se a l'activitat al sector agrari, en concret en cultius extensius. Preu:36€