Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

Logo SmartFarmRani
Grup Operatiu SMARTFARMRANI: Ramaderia de precisió per incrementar la sostenibilitat i resiliència de les explotacions en extensiu de vaques nodrisses de races autòctones
Valoració inicial de les estratègies sanitàries, reproductives i alimentàries de les explotacions de RANI i realització destudi tecnicoeconòmic de la situació actual de la raça. Digitalització...
logo e-localhub
Grup Operatiu E-Local HUB: Innovacions tecnològiques digitals focalitzades a l'experiència del client per millorar la competitivitat comercial de la ramaderia extensiva tradicional i promoure circuits curts de distribució
Amb la consecució del projecte es posarà en funcionament una app d'e-commerce per a productes amb el logotip 100% raça autòctona, un sistema d'informació al consumidor basat en visió artificial, i un...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grup Operatiu SEBASTIANA: Selecció i classificació de llana per a la millora de la competitivitat de petites explotacions ramaderes d'oví
En l'actualitat, la llana és considerada un subproducte i els ramaders d'oví a penes reben retribució per ella (0.00 € a 0.40 €/animal), la qual cosa suposa un cost addicional per al mateix per les...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grup Operatiu CHAMPLAST: Creació d'una nova cadena de valor a la producció de xampinyons mitjançant l'economia circular
Projecte d'innovació liderat per ASOCHAMP, que també compta amb AIMPLAS; INGELIA i SAV, El principal objectiu és la reducció dels residus generats per la indústria del xampinyó (substrat esgotat i...

Projecte HEZUR EZ GEZUR:

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Canales cortos o alternativos de comercialización, industria cárnica

Projecte SECURE PACK: Disseny i desenvolupament d'un envàs sostenible amb un segellat íntegre que permeti augmentar el temps de vida útil de carn picada i conill en condicions segures

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, industria cárnica

Projecte LEKALEAK: Diversificació de l'orientació productiva a Euskadi mitjançant la producció local de proteïna vegetal per a la seva aplicació a la indústria alimentària

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de otros productos alimenticios, Cereal, oleaginosas y proteaginosas

Projecte OPILJANA: Modificació del sistema d'alimentació del boví de carn d'Euskadi

Productos de alimentación animal, bovinas

Projecte PENTSUBERRI: Modificació del sistema d'alimentació del boví de carn a Euskadi

Alimentación animal, Canales cortos o alternativos de comercialización, Aceites y grasas, Productos de alimentación animal, bovinas

Projecte : Disseny d'oferta (prototipat) i definició de model de negoci per a l'elaboració i la comercialització d'una nova gamma de productes de brou d'alt valor afegit elaborats amb subproducte de pollastre i boví local que respongui a les noves tendències del mercat

Canales cortos o alternativos de comercialización, industria cárnica