Taller educativo: Desenvolvemento de novos produtos cárnicos
																																		Data de Inicio:
												23/09/2025
																						
										
																									Data de finalización:
													23/09/2025
																							
										
																									Modalidade:
													En persoa
																							
											
																									Comunidade Autónoma:
													Madrid, Comunidad de
																							
											
																									Provincia:
													Madrid
																							
											
											
																									Localización:
													Finca El Encín - Alcalá de Henares, Estrada A-2. Km 38,2. 28805 Alcalá de Henares
																							
											
											
																									Todos os detalles:
													
																													https://www.comunidad.madrid/servicios/m...
																											
																							
										Descrición
Sesión presencial, 4 horas de duración. Martes 23 de setembro de 2025, de 10:00 a 14:00 na Finca El Encín, Alcalá de Henares.
PROGRAMA
- I+D en carne e produtos cárnicos no IMIDRA
- Carne de cordeiro e cabrito das razas autóctonas da Comunidade de Madrid
- Produtos cárnicos máis saudables modificando o seu perfil lipídico
- Emulsión de aceite de oliva virxe extra como ingrediente para substituír a graxa animal
- Produtos cárnicos de vaca, cordeiro e cabra para reducir a estacionalidade do consumo
- Investigación de consumidores e investigación de mercado
- Colaboración de IMIDRA co sector de fabricación de produtos cárnicos
 
 
 
