VIII Curso Internacional de Poscolleita 2025
Descrición
Queres estar ao día dos últimos avances en tecnoloxía e manexo poscolleita?
Interésache aprender sobre os principais cambios fisiolóxicos e a podremia da froita dun xeito práctico?
Gustaríache ampliar os teus coñecementos sobre fisioloxía, tecnoloxía, enxeñaría ou patoloxía da froita poscolleita?
Ofrece unha visión completa e polifacética do tema, combinando aspectos básicos e prácticos. O curso está dirixido a profesionais e ten un número limitado de participantes debido ao enfoque en fomentar a participación entre os asistentes, crear debate, discutir preocupacións e necesidades específicas das empresas e presentar casos reais na manipulación poscolleita. Investigadores e técnicos do IRTA de renome internacional con ampla experiencia no asesoramento a plantas de procesamento de froitas e verduras, así como profesores da Universidade de Lleida, imparten este curso.
O curso está dirixido a profesionais e estudantes do campo da conservación de froitas. O obxectivo principal do curso é proporcionar coñecementos e ferramentas que poidan ser empregados tanto por profesionais que traballan en plantas de acondicionamento/almacenamento de froita como por empresas que se dedican á manipulación poscolleita de froita: subministración de produtos fitosanitarios para evitar alteracións, maquinaria poscolleita, instalacións de almacenamento en frío e atmosfera controlada, proxectos de deseño de cámaras, sistemas de transporte, subministración de envases, produtos que melloran a calidade da froita e produtos de limpeza e desinfección.