Carrefour eta Cajamar-ek zitriko eta kaki laboreetan uraren erabilera eraginkorrari buruzko ikastaroari buruzko tailer praktikoa
Azalpena
2025eko ekainaren 26an , zitriko eta kaki laboreetan uraren kudeaketa eraginkorrari buruzko doako tailer presentzial bat egingo da Paiportan (Valentzia). Ekitaldia Carrefour eta Cajamarrek sustatutako nekazaritza hornitzaileentzako ikastaro baten parte da, jasangarritasunarekiko eta ur baliabideen babesarekiko duten konpromisoaren barruan.
Ekitaldia, Cajamar Experience Center- en egingo dena, batez ere nekazariei, teknikariei eta industriako profesionalei zuzenduta dago. Bere helburua esperientziak, teknologiak eta arrakasta-istorioak partekatzea da, baserrietan uraren erabilera arduratsuagoa eta eraginkorragoa lortzen laguntzen dutenak.
Eguneko eduki nagusiak:
- Cajamar Esperientzia Zentrora bisita teknikoa zitriko eta kaki-arbolen ureztatze eta ongarritze-proben berri izateko.
- Adituen aurkezpenak irtenbide iraunkorrei, ur-aztarnaren ziurtagiriari eta ureztatzearen optimizazioari buruz.
- Ureztatze-sentsore eta kudeaketa-sistemen teknologia-enpresa nagusien erabilera-kasuen aurkezpena .
- Nekazariek beren ustiategietan uraren kudeaketa teknika berritzaileak aplikatzen dituzten benetako esperientziak .
Edukiera 50era mugatua da, eta lehentasuna izango dute aurreko ikastaroaren webinarioetan parte hartu dutenek.
 
 
 
