Skip to main content

La Rioja celebra la XI Jornada Tècnica per a Ramaderies de Llet (petits remugants)

Start date: 24/09/2025
Data de finalització: 24/09/2025
Modalitat: Presencial
Comunitat Autònoma: Rioja, La
Província: Rioja, La
Localització: Saló d'actes del Celler Institucional de la Grajera. Ctra. de Burgos, Km 6, Finca La Grajera (Logroño)
Tots els detalls: https://quesocamerano.com/...

Descripció

DO Formatge Camerano convoca per dimecres, 24 de setembre de 2025 , una nova edició de la seva Jornada Tècnica per a Ramaderies de Llet (petits remugants), dirigida a ramaders, agricultors, veterinaris, tècnics i professionals vinculats a la producció de llet de petits remugants .

Programa

  • 12:00–12:15Obertura i benvinguda
    Fco. Javier Martínez González , President de la DOP Formatge Camerano .
  • 12:15–13:15Llengua blava: l'amenaça continua el 2025
    Javier Marcos , Servei Tècnic de Vetia Animal .
  • 13:30–14:30Beneficis de l'ús de nodrisses per a lactància en petits remugants
    Eliseo Marcos Ordoñez , Gerent d' Agrícola de l'Esla CB
    Alexandre Chéné , Tècnic per a Espanya de SERVAL .
  • 14:30–16:00Dinar per als assistents .

La jornada posarà el focus en sanitat animal (actualització sobre llengua blava) i en maneig i benestar (estratègies de lactància amb nodrisses), aportant criteris pràctics per millorar la productivitat, sostenibilitat i salut dels ramats.

És imprescindible confirmar assistència al telèfon 941 304 721 oa través del correu electrònic: info@quesocamerano.com

Pròxims Esdeveniments