VIII Curs internacional de Postcollita 2025
Descripció
Vols estar al dia dels últims avenços en la tecnologia i el maneig postcollita?
T'interessa conèixer de forma pràctica les principals alteracions fisiològiques i podridures de la fruita?
T'agradaria ampliar els teus coneixements en fisiologia, tecnologia, enginyeria o patologia de la postcollita de fruites?
Ofereix una visió global i polièdrica del tema, combinant aspectes bàsics i pràctics. El curs està orientat a professionals i està limitat al nombre de participants a causa de l'interès en fomentar la participació entre els assistents, crear debat, comentar inquietuds i necessitats específiques de les empreses, o exposar casos reals en el maneig postcollita. Investigadors de reconegut prestigi internacional i tècnics de l'IRTA amb una gran experiència a l'assessorament de centrals hortofructícoles i professors de la Universitat de Lleida imparteixen aquest curs.
El curs s'adreça a professionals i estudiants en l'àmbit de la conservació de fruita. El principal objectiu del curs és oferir coneixements i eines que puguin ser utilitzades tant pels professionals que desenvolupen la seva feina a les pròpies centrals de condicionat/emmagatzematge de fruita, com per les empreses afins al maneig postcollita de fruites: subministrament de fitosanitaris per evitar alteracions, maquinària postcollita, instal·lacions de fred i atmosfera controlada, projectes de disseny dels fruits i productes de neteja i desinfecció.
 
 
 
 
        
  